sâmbătă, 6 octombrie 2012

Cheese!

sâmbătă, 6 octombrie 2012
Ieri a fost ziua internaţională a zâmbetului. Din 1999 încoace, zâmbetul este celebrat în prima zi de vineri din octombrie. Ideea de a avea o zi internaţională a zâmbetului i-a aparţinut lui Harvey Ball, cel care a creat prima faţă zâmbitoare sau smiley face în 1963.
Pentru a marca această zi, cei de la Yahoo! au pus cap la cap o galerie cu zâmbete celebre, cititorii trebuind să ghicească vedeta din fotografie, doar pe baza zâmbetului. Mi-a plăcut ideea, aşa că pornind de la articolul respectiv, am adunat şi eu câteva poze cu vedete "de dincolo", le-am extras zâmbetul din fotografie şi acum le înşir aici, pe blog, şi vă las pe voi să ghiciţi care zâmbet aparţine cărei vedete. Doar aşa, de amuzament!

1. Acest zâmbet îi aparţine unei actriţe care şi-a cam consolidat cariera pe baza lui.


2. Cel de-al doilea zâmbet îi aparţine unui artist care la un moment dat avea planuri măreţe. Se visa miliardar. Se poate să fi şi reuşit între timp, pentru că piesele lansate de el au avut succes.


3. Zâmbetul cu numărul 3 e al unei actriţe care a primit mai multă atenţie pentru "botul" ei, decât pentru cariera cinematografică.


4. Zâmbăreţul numărul 4 e unul dintre cei mai cameleonici - :)) - actori. Chiar a jucat într-un film cu vecina de la nr.3.


5. E o talentată cântăreaţă şi dansatoare din zona latino pop-rock.


6. Zâmbetul următor e al unui actor care, în ultima vreme, a rânjit în multe filme. Şi-a început cariera într-un serial. Cu extratereştri.


7. De artista asta am vorbit recent pe blog, cu ocazia zilei ei de naştere.


8. E un actor din generaţia tânără, care a apărut în multe blockbustere, dintre care unele cu roboţi.


Astea-s pozele şi câteva indicii. Aştept răspunsurile voastre. Mâine sau luni o să public pozele întregi, ca să vedem dacă i-aţi ghicit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket